Thursday, 29 November 2012

SEGMEN WHOOPERS 1ST ANNIVERSARY



SAENGIL CHUKHA HAMNIDA ! SAENGIL CHUKHA HAMNIDA ! SARANGHA NEUN WHOOPERS-SHI(?) ! SAENGIL CHUKHA HAMNIDA ! 



HAHA . SELAMAT ULANG TAHUN YANG PERTAMA WHOOPERS !!! Tidak kusangka , whoopers sudah mengjangkau umur 1 tahun . WAHHH !!! *baksu* . LOL . 

Nak jujur . Sebenarnye tak tau nak tulis ape . TAPI disebabkan Darla unnie MEWAJIBKAN semua ahli whoopers untuk buat entry nih , so eden pon buatlahh .

- Buat satu cerita ringkas mengenai saat-saat anda bersama Whoopers -

Eden dalam whoopers ni macam biskut . Tak semua kenal eden . Tapi kami family ! LOL . Eden tak aktive dalam group nih . Jadi eden tak kesah pon kene ignore . Itu perkare biase bagi diri ku . Hehe . Whoopers is the great family i got besides my own family . LOL . Whoopers family jjang !!

- Waktu mula-mula menyertai Whoopers dan pandangan pertama menyertai Whoopers -


Mule - mule masuk whoopers sehari due lepas whoopers ditubuhkan kot . Ehh tak tau lahh . Ceritenye macam nih . Mase tuh group seberang(?) sunyi sangat . Eden terase sungguhlah pelik kenape sunyi . Selalunye ade je post . Tak kesah lah post ape pon . Asalkan post . LOL . So eden tanye lah Elysha yg berasal dari group seberang jugak "ade group baru ke ?" LOL . Jadi dengan pertolongan die lah eden dapat masuk group whoopers nih . Kalau tak , tak tau lah macam mane . Mesti eden sunyi je kat group seberang tuh . Kebanyakan ahli dalam whoopers nih eden dah kenal . Dorang je yang tak kenal aku . Tulah jadi biskut lagi . LOL .

- Nama bias dan madu -

Eden sebenarnye tak tau sape madu eden . Yang eden kenal pon Taja sorang je . 

Zelo - Taja .
Kwangmin .
Zico .
Dongwoo .
CNU .
Ilhoon .
Yosoeb .
Kai <--- yang ni eden tau mesti ramai madu . LOL .

Eden tau eden mesti ramai madu . Sape yang terase die tu madu eden bagitaulah eden . Eden menerim dengan hati yang terbuka . 


- 5 Whoopers yang rapat dan sebab -

Disebabkan eden nih biskut , list tak sampai 5 orang . Sorry Darla unnie .

1. Taja - Die ni madu eden . Eden start rapat dengan die dekat twitter . Eden memang kenal die melalui whoopers . Mase tuh eden tengah tension sebab susah sangat nak cari barang B.A.P . LOL . Lepastuh kiteorang fangirling same-same . LOL . Dari situlah kami start rapat . Die adalah orang pertama yang tau aku kene pindah pegi MRSM Parit . Mule-mule die tak bagi aku pegi . LOL . Tapi atas nasihat shin , die rela . LOL ayat eden . Aku sayang kau Taja . Sayang sangat .

2. Elysha - Mase tu kat whopers dorang tengah sembang pasal mamat cine . LOL . Ade gamba mamat cine tu kat whoopers aku post . haha . Then die tanye pasal FB mamat cine tuh . Dari situlah kami start IM and mengarut . haha . Eden panggil die ELY . Rasenye eden sorang je kot panggil die Ely . haha . Dengan Ely ni selalu gadoh . Biaselah tu . Kalau tak gadoh mestilah bosan . Asyik nak gelak jee . LOL . Ely ! Ain sayang sangat kat Ely . Jangan marah ain lagi tau . 

3. Amira - Eden kenal die melalui Ely dekat twitter . Die kawan satu sekolah dengan Ely . Eden tak ingat bile eden start cakap dengan die . Tapi die dengan si Ely nih memang sekepale . Eden pon join dorang . haha . Mira ! Ain sayang Mira ! Ingat ni sampai bile bile . hehe

4. Hana - Eden start rapat dengan Hana pon dekat twitter jugak tapi eden tau die ahli whoopers . Tapi die tak tau yang eden nih ahli whoopers . haha . Die seorang yang comel and peminat tegar EXO . Die orang kedua kot tau yang eden kene pindah pegi Parit . Time tu die bagi eden nasihat . haha . Terima Kasih banyak banyak Hana . Aku sayang kau !!

-Gambar kenangan-

Harap maaf . Disebabkan eden ni memang biskut tahap dewa eden takde gambar kenangan .

- Bebel pasal Whoopers -

Whoopers ni adelah group yang paling best . Selalu kecoh time cuti sekolah . wah wah wah !!! Walaupun kebanyakan whoopers tak kenal eden tapi eden kenal korang . Takpe eden tak kesah pon . Sepanjang eden kat Parit , eden selalu ingat kat whoopers . Selalu sangat . Rindu nak stalked whoopers punye aktiviti . Rindu nak bace spam yang ni post oleh ahli whoopers . Senang cerite eden memang rindu Whoopers bile ade kat Parit . Whoopers is the second place in my heart . hehe . I love whoopers family very muchi muchi . 

- Lagu yang membawa erti whoopers - 

1. Eden letak lagu ni sebab bagi eden whoopers nih tak boleh dipisahkan ! 


2. Lagu nih pulak membawa makne yang eden tak pernah dan takkan melupakan whoopers 





Sampai sini jelah entry eden mengenai segmen whoopers . Harap takde sesiape pon terase dengan eden punye entry . Kepada sesiape yang mengenali eden  terima kasih . Lastly I LOVE YOU WHOOPERS FAMILY !

No comments:

Post a Comment